úvodná stránka

dnes je

Utorok 19 Marec 2024

energoland_mochovce_300x300.jpg


Designed by:
VizioPlus,s.r.o. viziopl.us
Stredná priemyselná škola stavebná v Nitre, created by VizioPlus,s.r.o.viziopl.us
Výsledkové listiny prijímacieho konania pre školský rok 2022/2023  PDF  Tlač  Email
Napísal používateľ PhDr. Jozef Kuric   
Streda, 18 Máj 2022 06:02

študijný odbor 3650 M staviteľstvo

študijný odbor 3692 M geodézia, kartografia a kataster

Kódy rozhodnutí (vysvetlivky):

P1 – prijatí žiaci bez prijímacích skúšok

PP – prijatí žiaci po prijímacích skúškach

NM – neprijatí žiaci pre nedostatok miesta

N1 – neprítomní

Zákonný zástupca žiaka/žiačky je povinnýod 18.5. do 23.5. 2022doručiť Záväzné potvrdenie o nastúpení/nenastúpení na štúdium, a to buď elektronicky – na emailovú adresu školy Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript alebo osobne na sekretariát školy v pracovných dňoch od 7:30 – do 14:30.

Súčasný model prijímacieho konania ponúka možnosť prijať na štúdium neprijatého uchádzača/čku, ale to až po definitívnom zosumarizovaní počtov uchádzačov, ktorí potvrdili resp. nepotvrdili nástup na štúdium. Po vykonaní týchto administratívnych úkonov sa uvoľnia miesta, na ktoré budú prijímaní žiaci v ďalšom poradí, ktorých zákonní zástupcovia doručili odvolanie voči rozhodnutí o neprijatí.

 

LeEuroClin.com Pharmacie en France

Pharmacie en ligne fournit des Viagra médicaments d'ordonnance directement à votre porte, bas prix pas cher. View youtube video review NorthWestPharmacy.com. Doctors buy mailorder antibiotics say that those taking azithromycin tablets 250 mg even for a week might experience be available. Sildenafil citrato FarciaIT - è un farmaco ad uso orale per il trattamento della disfunzione erettile senza ricetta FarciaIT.com.